Bagheera Fjällhalvmarathon

Fredag 25/8 fick jag sluta redan vid 15, hämtade då upp Andreas och sen Emma. Vi släppte av Aida i Ransäter innan vi styrde mot Sälen. Vi var där ca 18.30, mötte upp Robin och käkade sedan uppladdningsbuffén. Det var inne på Experium, jätte mysigt och mycket mat. Vi hämtade även ut startlapparna och kollade på mässan innan vi drog till stugan. Det var en mysigt och stor stuga. Vi satt och hängde ett tag innan vi gick och la oss. Tyvärr sov jag jätte dåligt, sängen var hårt och det var kallt. Men men =)

 

Lördag 26/8 efter att ha vridit mig några timmar gick vi upp runt 6.30. Drog till Experium och käkade frukost buffé och sen tillbaka till stugan för att packa och förberda oss. 

Vi hade gott om tid så vi hängde lite inne på experium innan starten gick vid 09.00. Det var ett fantastiskt fin runda verkligen. De första 8km var det mycket uppför (två skidbackar) och det blev en del gång. Sen kom vi upp på fjället med riktigt vacker utsikt, vi njöt verkligen. Vi tog det lugnt och metodiskt och passade på att ta massa bilder. Jag, Emma och Robin sprang tillsammans hela vägen och peppade varandra. 

 
Emma fick lite problem med håll och leder så runt 14km så vi gick en bit och njöt ännu mer av utsikten och miljön. I slutet kom de såklart en hel del nedförsbackar, utförslöpning har alltid skrämt mig lite då jag är rädd att ramla men det var vekligen jätte kul, kändes som man flög fram.
 
 
 
Vi avslutade våra 21km starkt med en spurt in i mål på tiden 3:19:54. Det här var absolut det roligaste loppet jag gjort och jag är glad och förvånad hur stark jag kände mig hela vägen (såklart eftersom vi tog det så lugnt) jag har nytt hopp om att klara Munchen Marathon och kommer definitivt springa mer traillopp. 
 
 
Efteråt duschade vi inne på Experium och käkade lunchbuffé på Olearys innan vi sa hejdå till Robin och styrde hemåt. Jag släppte av de andra, hämtade Jazz som skulle sova hos mig och åkte hem och dog i soffan, behöver jag säga att det blev en tidig kväll =)

Söndag 27/8 startade jag och Jazz med en kort joggingrunda i skogen på 4km. Hon är verkligen duktig att springa med =) Sen åkte vi för att möta upp Anna, Linn, Yrsa och Andreas för en god brunch i solen (perfekt söndag). Jag hann även med en promenad med gott sällskap och hämta ut startlappar till blodomloppet med jobbet på tisdag (56st). Storhandlade och fixade chili con carne för 3 veckor =)

 

Det var min helg, hoppas eran vart lika underbar =)

Veckans träning blev 41km löpning och ett axelpass.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0