Onsdag 11 Oktober - Tyskland/Portugal

Vaknade vid 09.00, gött sliten. Juli vaknade en halvtimme senare och vi släpade oss när för frukost innan vi gick och la oss igen haha.
 
Vi låg i sängen tills typ 11.30 då det var dags att packa för att checka ut vid 12. Vi tog en Uber till English Garden. En jätte fin och jätte stor park. Vi ställde in våra väskor i restaurangen och strosade omkring i den fantastiska miljön.
 
 
Vi åt en glass, gick runt lite till och somnade sen i gräset i strålande solsken. Vi låg där ett tag innan vi satte oss vid vattnet och käkade. Ingen jätte bra mat men desto bättre utsikt. Vi var tog även seden dit vi kommit och åt en kringla till efterrätt =)
 
 
Sen hämtade vi väskorna och gick runt och kollade lite. Hittade ett thai massage ställe och unnade oss lite massage, jag tog fotmassage då jag fortfarande har sjukt ömma fötter (marathon eller gårdagen i klackskor?!?!)
 
 
Sen var det dags att åka till flygplatsen där vi fick säga hejdå, eller snarare på återseende =) Jag är så glad och tacksam att min finska sis orkade ta sig till tyskland för att kunna hänga några dagar =) Hon satte sig på flyget tillbaka till Finland och jag på ett till Lissabon för att träffa en annan mycket saknad människa.
 
Flyget gick 19.40 och 3 timmar senare landade jag i Lissabon där Ronja mötte upp mig vi åkte hem till henne. Beundrade utsikten frå balkongen och låg och pratade massor innan vi somnade =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0