Lopprapport - Bättre sent än aldrig

Tjurruset

Lördag 16/9 var det äntligen dags att springa Tjurruset, för mig var det första gången. Vi var 12 personer iförda Lecab tröjor. Vi var i lite olika startgrupper men jag starta 14.00, med Jennifer och Mamma vinkades vid startlinjen kändes det lätt att komma i väg... i typ 100meter. Sen kom den vanliga känslan jag alltid får första kilometern.. Varför håller jag på med det här... Men som vanligt så släppte det efter en stund och man trampar på. Ganska snabbt kom första lergropen. Lera till midjan och jag fastnade till och med, lyckades komma lös innan paniken kom och sprang vidare.  Det kom en hel del lergropar och det var rör att krypa genom, el hinder och massa mer. Det blev drygt en mil och tiden hamnade på 1:08:23, jag är nöjd =)

 
Ett glas !?!?!?! Vart är min medalj....

Efteråt hängde vi lite på området. Jag lånade Salomon skor som jag sprang i och lämnade tillbaka dessa eftråt (fin service). Duschade av oss lite innan jag tog cykeln hem, i bara strumporna. Väl hemma blev det en riktigt lugn eftermiddag och kväll, jag börjar även känna mig förkyld =(

Edit: Förkylningen sitter fortfarande i, en vecka senare =(

Lidingötjejlopp

Lördag 23/9 08.00 hämtade Maria upp mig och vi styrde mot Stockholm. Vi var ganska tidiga så hann in på Mall Of Scandinavia en snabbis och kikade lite. Passade på att gå till apoteket och rusta upp med nässpray och näsdukar (fortfarande förkyld) haha. Sen mötte vi upp två vänner till Maria för att käka lunch på Ciao Ciao Deli, jag åt en sjukt god hälsotallrik med Lax.

 
Sen drog vi ut till Lidingö och till mässområdet. Vi gick runt och kikade på mässan och lokaliserade start och mål samt fick våra nummerlappar såklart. Hann även med lite shopping i form av en tjejklassikern tröja samt de officiella lidingöskorna, så snygga =) 
 
 

När vi gått oss nöjda drog vi till hotellet och checkade in, det var verkligen super mysigt. Efter lite chill på rummet blev vi uttråkade och bestämde oss för att dra till Mall Of Scandinavia igen men efter alldeles för lång tid i bilkö för att ta sig genom Lidingö ställde vi bilen och promenerade till närmsta Sushi restaurang, så gott =) Sen tillbaka till rummet och i säng innan 22.

 

Söndag 23/9 vaknade vi utvilade vid 7, 9 timmars sömn kändes som en bra uppladdning. Efter en lång hotellfrukost och packande hade klockan hunnit bli 10.30 då drog vi ombytta och klara mot området. Parkerade strategiskt för att kunna komma ut lätt när det var dags att åka hemåt. Vi fördrev timmarna innan start med att gå runt om på området samt hänga i Rosa-Bandet loungen där det fanns generöst med både mat och dryck. Vi plockade lite grönsaker och halvsov i en sackosäck tills det var dags att lämna in påsar med överdragskläder, kissa en sista gång och ta sig till start.

 
Före

Vår start gick 13.40 och vi stod längst fram, vi kom iväg bra men jag hatar verkligen de första 2km , känner mig helt död och detta var vekligen ett kuperat lopp. Det starta med en backe och fortsatte så. Efter 5km kom det fruktade abborbacken, jag tuggade på... Ett steg i taget, framåt, framåt. Och det gick bra, trots förkylningen som gjorde att vi båda fick snyta oss mitt loppet så kändes benen pigga och starka. Vid ungefär 6km såg jag i Marias ansikte att mina peppade ord inte längre var välkomna så vi skiljdes åt. Vid skylten att det var 3 km kvar kände jag att nu kör jag och började springa om folk (sjukt skön känsla) och den höll i sig ända in i mål och jag kom in på tiden 56.12 och Maria inte långt efter på 58:17. Vi är båda grymt nöjda speciellt med tanke på hur kuperat det var samt att målet var under timmen. 

Efter:

 
 

Vi gick runt lite på området även efter, jag köpte matchande byxor till tröjan. Vi hämtade ut våra saker sköljde av oss på toaletten och fick på myskläder innan vi rörde oss mot bieln för att åka hemåt. Ett snabbt stopp på Max och vi var hemma runt 19.00 =)

PS: Jag sitter just nu på bussen mot Arlanda för imorgon är det dags för Munich Marathon =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0