5 dagars fasta

Japp, jag har inte ätit sen i söndags... Jag har haft ganska dåliga vanor efter Hawaii, alldeles för mycket godis. För ett par år sen testade jag på en 5 dagars fasta som jag misslyckades rätt grovt med då jag dag 2 åkte till mc donalds, köpte så mycket jag kunde bära, åkte hem och åt det i sängen... gråtandes.
 
 
Jag bestämde mig för några veckor sedan att göra ett nytt försök. Jag har fortfarande några kilo kvar innan jag är tillbaka på min vikt innan Hawaii. Jag beställde hem detta kit och satte start datum till 7 maj för att hinna förbereda mig samt för att passa in det mellan lopp. Förberedelserna innebar att ca 1 vecka innan dra ned på sitt intag för att vänja kroppen. Min "sista måltid" blev en omelett efter träningen i söndags (6 maj) jag passade även på att förra veckan att köra två pass per dag då jag inte visste hur det skulle gå med träningen under fastan. 
 
Det finns många som har åsikter kring fatsa och jag har läst massor på nätet men ändå valt att tro på det då det enligt mig verkar ha massa positiva effekter och min kännsla är att det känns helt logiskt och förhoppningsvis något jag kommer att fortsätta med. Det stora jobbet kommer såklart efteråt då de nya bättre vanorna ska skapas. Inget godis och jag vill väga 62kg innan sommaren vilket betyder att ca 5 kg ska bort =)
 
Såhär ser min meny ut...
 
Jag är redan inne på dag 4 och sitter just nu och smuttar på en kopp fasta te som är det sista "målet" för dagen. Jag återkommer med en "dag för dag" redovisning när hela fastan är avslutad =)
 
Ha en fin dag <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0