Torsdag 29 December 2016

Juli drog ganska tidigt och efter frukost och lite chill drog jag till food pentryt och handlade innan jag gick till det Airbnb som kommer vara mitt och Robins hem de närmsta två veckorna… Ikväll kommer han <3. Jag fick nyckeln till en jätte mysig (och pytteliten) lägenhet med fantastsik utsikt (29:onde våningen). Jag packade upp och njöt av att få vara ensam i ett eget boende för första gången på väldigt länge. Jag är en person som i vanliga fall har ett stort behov av att få vara ensam och ha egentid, jag har inte haft det alls här och helt ärligt så har jag inte ens tänkt på det förens jag blev ensam och insåg hur skönt det är att få vara i fred en stund =). Jag gick till seven eleven och köpte en sallad och la mig sen i sängen och njöt av en annan sak som jag inte haft tillgång till sedan jag åkte hemifrån… Netflix! (har aldrig haft nog bra internet förrut). Jag låg där och njöt av ensamheten och netflix ända till ca 17 då jag gick till mamma och pappa och fick grillad lax =)
 
 
Mötte sen upp Juli för att åka hem till Kalihi, jag packade lite saker, hängde lite med henne (kommer inte bo med henne på 2veckor nu… så sorgligt=). Och tog sedan bussen till flygplatsen.
 
 
Det var med ett bankade hjärta och skakiga händer jag satt där och stirrade på dörren tills han äntligen kom… Efter drygt 100 dagar isär var det underbart att få krama om honom. Han fick väskan rätt fort och vi tog en taxi till vårt nya hem =) Vi var hemma ca 23 tror jag.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0