Torsdag 26 Januari 2017

Vaknade vid 10 av att Hono sjöng Basshunter - Elinor men tanke på att han kommer från Tahiti var den svenska texten över förväntan. Jag och Juli drog till subway för frukost och sen till Army beach och sov en stund. När vi satt och käkade sa jag till Juli "I need to go back to Sweden" och även om jag inte menar de orden riktigt till 100% än så ligger det lite sanning i det. Det går inte att leva såhär föralltid och jag börjar känna att det behövs en förändring. Jag är glad att jag känner så, jag tror jag kan njuta mer av sista tiden här om jag slipper ha ångest för att åka. Allt har sin tid =)
 
Jag drog till skolan vid 13.00 för spin class, eftersom även läraren tycker att klassen är för lätt för mig så fick jag sitta i Ilab. Jag borde kanske ha gjort något vettigt men valde att kolla på ”pappas flicka” en dokumentär på svt om Jacki Ferm och henner relation till sin pappa Svartenbrandt, det var sjukt intressant och även sorgligt, jag fällde till och med en tår där inne. Juli kom och ryckte upp mig genom att ha med glass som vi smyg åt där inne och kollade netflix tills lektionen var slut =) 
 
 
Sen hade jag mina vanliga lektioner men den bestod av att åka till en restaurang för Hawaiian food (hård skoldag idag) Jag åt en sallad med tonfisk (sjukt gott =)
Sen hem för att duscha och äta middag. Tanken var att dra till stranden ikväll med men vi var så sjukt trötta så vi valde att stanna hemma och sova tidigt. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0