Torsdag 12 Januari 2017

Robin åkte runt 05.00, jag somnade om en stund innan jag packade och städade lägenheten vi bott i och tog en Uber hem till Kalihi (för mycket saker för bussen). 
 
Jag och Juli åkte tillbaka till Waikiki typ direkt och jag drog till gymmet för ett PT-pass. Var påväg till skolan för att ha Yoga men mötte Juli på vägen och det slutade med att vi köpte med oss Ben & Jerrys och gick till stranden haha. Det var super bra väder och det känns som att vi hade 1000 saker att prata om, vi är ju vana att vara på samma ställe typ dygnet runt (inte för att vi inte redan utgåtts nog mycket dock haha) men jag kan inte spendera nog mycket tid med min finska tonåring haha. 
 
Sen drog vi iaf till skolan för lektion 14.30 till 17.20, vi fortsatte att förbereda vår mini lektion. Efter skolan käkade vi i en park utanför för att vid 6 följa med Ida till tatueringsstudion. Hon gjorde jätte fina blommor över hela höften, hon blev där i ca 3,5 timme men jag och Juli drog strax innan 19 till Ida och Dieuwkes lägenhet för att duscha och byta om innan vi mötte upp de andra vi 19.30 för att dra till stranden.
 
 
Vi hade jätte kul tills polisen kom såklart. Det har kommit massa nya studenter så vi var så sjukt mycket folk. Vi gick iaf vidare till en annan strand. Sorry för att jag alltid har så fina bilder från våra utekvällen haha.
 
 
Vi ska ha lektion 8.30 imorgon på Army Beach och jag hade skämtat hela dagen om att vi kan ju lika gärna spendera hela natten där på stranden… Iaf när alla utom jag, Jimmy och Juli gått hem bestämmer vi oss för att det är ju en skit bra ide. Det var det inte.
 
Först så bestämde vi oss för att sova på den straden vi var på så vi låg där och frös och när jag äntligen lyckades somna lite kom det en stor våg och sköljde över halva oss… Vi drog till Army, sov där en stund tills de som städar stranden körde iväg oss.. Då sov vi resterande av natten på beach volleyboll planen… Vad är det för fel på oss… Alla andra åkte hem varför kunde inte vi också göra det… Det var sjukt kallt och sjukt obekvämt…
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0