Tisdag 3 Januari 2017

Vaknade runt 7.30 och tog en löptur på ca 7km, perfekt klimat denna tid =) Sen hem och duscha och käka frulle innan vi drog iväg igen. Min kärlek har skämt bort mig mer än jag förtjänar med massa julklappar, bland annat en aktivitet jag inte fått veta om förens idag när det var dags. Det som väntade oss var en helikopter tur i en helikopter utan dörrar =)
 
Vi tog en uber ut till flygplatsen och efter en säkerhets film fick vi sätta oss i helikoptern. Vi åkte runt hela ön och piloten var även guide och det hela blev en fantastisk upplevelse. Det var sjukt coolt att se allt uppifrån och man får lite perspektiv på allt. Och inser såklart för miljonte gången här hur vackert det är. Turen varade i ca 50min.
 
Bilderna är printsceenade från en youtube film, den finns på facebook om ni vill se =)
 
Efter detta åkte vi tillbaka till Waikiki och mötte upp mamma och pappa på Cheeseburger in paradise, en restaurang som hade sjukt goda burgare. Sen strosade vi runt i Waikiki och jag drog även och fixade naglarna så att de nu matchar min andra fantastiska julklapp, en Daniel Wellington klocka <3 
 
 
Vi hängde nere på stranden tills solen gått ner innan vi drog oss tillbaka hemåt för att somna till Gossip Girl 
 
Utsikt från vårt fönster =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0