Måndag 23 Januari 2017

Alarmet stod på 03.50. Upp, snabb frulle och sen en Uber till Ala Moana Hotell där jag blev hämtat av Pacific Skydiving 04.40. Jag var först att bli hämtad och vi åkte sen runt och plockade upp andra, bland annat Max. Han hade bokat detta långt innan och jag har velat göra den länge men inte fått med mig någon så när han sa att han skulle åka hakade jag på direkt. Vi kom fram till North Shore där det ligger runt 06.30 tror jag. 
 
Vi fick en varsin instruktör efter att ha gått igenom säkerhet och valt vilket typ av hopp vi vill göra. Jag valde det högsta som också har 60sek fritt fall. Jag valde även att ta med en kamera man (som för övrigt hoppade i flipflops) för att få bra bilder… Det gick sådär men mer om det snart. Min instruktör hette Matt och var trevlig om än lite väl närgången haha. 
 
Vi kom iväg i planet strax efter soluppgången och det var otroligt vackert. Vi var ca 7 hoppare i planet + alla instruktörer och kameramän. När vi kommit upp 4,7km var det dags. Jag hade inte hunnit bli så nervös ännu men när de öppnade dörren på planet och folk började hoppa ut högg det till i magen. När det var min tur gick allt väldigt snabbt. Eftersom jag var fastspänd framför Matt hade jag ingen chans att tveka, gick han framåt åkte jag framför och han kastade oss ut ganska snabbt.
 
Känslan av att falla fritt i en minut var helt sjuk, molnen, solen, marken, luften allt var bara så häftigt. Vinden blir ju ganska stark i ett fritt fall… det kan man ju förstå… vad jag inte hade räknat med var att mitt linne skulle åka ner så mycket att mitt ena bröst tittade ut… vilket resulterade att bilderna som togs inte är passande att posta någonstans haha så typiskt. Men jag har tagit ut några som jag törs visa iaf =)
 
Passade pjux haha
 
Efter en minut fällde han ut fallskärmen och vi gled i betydligt långsammare tempo nedåt, vilket utsikt och vilken känsla. Efter en min fritt fall var vi fortfarande högt ovanför molnen. Nar vi landade var jag fortfarande ganska skakis och både jag och Max var sjukt exhalterade en lång stund efter. Det jobbiga var att de visade allas filmer på storbilds tv efteråt, när min kom kunde jag inte ens titta, så sjukt pinsamt… Nu har alla där sett mitt ena bröst haha. 
 
 
När alla kommit ner och betalat åkte vi med samma skjuts tillbaka och vi var i Waikiki igen redan innan 10.00 så vi drog mot skolan för att gå på vår andra lektion =) Det var dags att hålla våra presentationer, min om abort lät sjukt bra i mitt huvud men jag är jätte missnöjd, jag blev jätte nervös och pratade alldeles för fort och fick inte fram mina argument på rätt sätt men men… När vi slutade för dagen 11.20 gick jag, Juli och Ida till The fat greek för sallad och sen till Honolulu cafe. Vid 15.00 var det dags för en PT timme med Alex innan jag drog hemåt för en powernap innan kvällen =)
 
Vi drog och mötte upp de andra. Vi var ett mindre gäng än vanligt (typ 10 pers). Det blev en lång kväll dock, vi satt kvar där ända tills ca 04.00 och spelade spel =) Vid ett tillfälle började det ösregna. Istället för att flytta på oss satte vi plastpåsar på huvudet och spelade ”Its raining man” på högsta volym. När jag sitter där i spöregn och skrik sjunger ”Its raining man” så ser jag min omkring på de andra som gör exakt samma sak och tänker att det finns inte en enda normal människa i detta sällskap, hade det funnits det så hade den sagt ”vi kanske ska gå hem” men ingen sa det och efter 5 min slutade det och vi fortasatte kvällen, jag älskar verkligen dessa människor, jag har hittat vänner för livet.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0