Lördag 7 Januari 2017

Klockan stod på 05.00, upp käka och packa innan vi tog en Uber till slutet av Kaahumanu St för att påbörja hiken Waiau Ridge to Waimalu middle Ridge. Juli var över en timme sen pga av den opålitliga bussförbindelsen här så vi insåg ganska tidigt att det inte skulle funka att Hika i 12 timmar då solen går ner runt 18.00. Vi hittade iaf spårets början och kom iväg runt 7.30. Det var fantastisk fin miljö, jätte fin utsikt och perfekt väder. Efter 2,5 timme tog spåret helt plöstligt slut och vi insåg att vi gått fel. Jag visste hela tiden att det skulle hända men trodde kanske att vi skulle komma lite längre haha. 
 
 
Vi klättrade iaf över ett staket och kom ut i ett bostadsområde för att ta en Uber hemåt. Juli åkte hem och vi drog och la oss vid vår pool =)
 
 
Sen mötte vi upp Juli igen på bussen till Diamond Head och tog oss upp för att invänta solnedgången. Det var lite molnigt så inte världens bästa solnedgång men man börjar nog bara bli bortskämd helt enkelt för det är otroligt vackert.
 
 
Sen dorg vi hem och duschade och svirade om för att dra och käka pizza med mamma och pappa då det är deras sista kväll här. Vi fick vänta på maten i över en timme så vi fick både mitt vin och deras öl gratis. Vi hade en trevlig kväll helt enkelt.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0