Lördag 31 December 2016 - Nyårsafton

Vaknade runt 8.00 till detta utanför fönstret :
 
Käkade och packade oss iväg för att ta bussen till Kokohead (den trappa på 1km som jag gjort några gånger tidigare). Detta var absolut sista gången jag gjorde den, det är fantastisk utsikt men fan så jobbigt haha. Det är 1048 trappsteg… Vi kom jag upp till toppen och belönades med en fantastisk utsikt och klarblå himmel. 
 
 
Efter att ha tagit oss ner igen gick vi över till Haunama Bay där vi mötte upp mamma och pappa för att sola, snorkla, käka sallad och njuta av en fantastisk miljö =)
Alltså... Min pappa... =)
 
Vi var kvar där till ca 16 innan vi tog bussen (som var smockfull då det är högsäsong och jullov) tillbaka till waikiki. Vi drog hem och duschade och gick sedan tillbaka till mamma och pappa för nyårsmiddag vid 8. Vi käkade grillat och drack rödvin. Hade glass till efterrätt och pappa och Robin rökte cigarr innan vi på tolv slaget skålade i champagne allt på deras balkong. 
 
 
Vi blev sittande där tills runt 02.00 innan vi gick hem och stöp i säng. Ett lugnt och mysigt nyår helt enkelt och att se alla fyrverkerier över stranden och kontrasten med de höga skyskraporna är en fantastisk syn. #LuckyweliveinHawaii ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0