Lördag 14 Januari 2017

Vaknade vid typ 7.00, käkade och hade ett efterlängtat samtal med mina tre bästa vänner hemma i Sverige. Åh vad det var välbehövligt, saknar dem sjukt mycket. Eftersom de är så bra vänner så har de också gått med på att fira jul med mig när jag kommer hem.. i Februari haha. Jag längtade hem endel när det var jul och avundades allas mysiga julfiranden så det ska bli skönt. Man fick ju dock lite wakeup call när man inser att ens vänner köper hus och skaffar barn medans jag dricker vin direkt ur flaskan på stranden oh skriker "waterfall"haha jag vet inte om mitt liv är sjukt awesome eller sjukt sorgligt… jag bestämde mig dock för att mitt liv är perfekt =) 
 
Efter frukost packade vi våra saker för att ta bussen till väst kusten (Kaeau beach park) för att campa (vi verkar inte ha lärt oss något av det än). Vi kom dit ca 12.30 och David, Max, Phillip och Alexandra var redan där. De höll på att bygga en fantsatisk ”soffa” som alla la sina handdukar i och vi hade därmed den perfekta platsen. Det tog inte så lång tid innan vi började spela busdriver haha. Vi badade, solade och spelade kort. 
 
Öl på kylning =)
 
Det var en familj som campade inte så lång ifrån oss som vi hängde med lite, de åkte runt med en kärra med ett handfat i typ också nån maskin som filtrerade vattnet så åker de runt och säljer och installerar den maskinen samt delar ut vatten till hemlösa. Deras barn var här och hälsade på (Chris 25 och Vanessa 18). Vi boxades med mamman, drack öl med pappan och Chris och Vanessa gjorde oss sällskap halva natten iaf =)
 
 
Solnedgången gjorde oss inte besvikna och inte heller det faktum att vi såg ca 6 valar hoppa ute i vattnet, jag tröttnar aldrig på den utsikten! 
 
 
Vi fortsatte kvällen i samma anda som dagen, med att dricka haha. Vi hade små lampor i sanden och det var riktigt mysigt. Ida, Diewuke och Iida kom också lite senare och det blev en riktigt lyckad kväll med massa nya roliga minnen. Jag tror på riktigt att jag sen jag kom hit har skrattat tills jag gråtit flera gånger varje dag.
 
 
Vi sov allihopa på handdukar med massa kläder på, det var inte alls lika kallt som de andra gångerna men forfarande inte varmt direkt. David däckade i shorts och t-shirt så jag vaknade mitt i natten av att han skrek ”Its so fucking cold” 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0