Söndag 29 Januari 2017

Vaknade vid 08, sjukt trött. Masade mig iaf upp för att packa resten och städa mitt rum. Lite sorgligt är det att flytta men mest ska det bli skönt att slippa bussen. Sen drog vi mot Ida och Dieuwka, jag lämnade all min packning hos dem då jag inte kan flytta in förens ikväll. 
 
Sen drog vi iväg mot dagens planer. Vi tog vägen runt andra sidan ön (makapuu/sandy beach) på vägen hittade vi denna fantastiskt fantastiska strand med en mycket bra placerande gunga=)
 
 
Nästa stop var Crounching Lion Hike. Vi parkerade bilen och började gå mot hikens början, hittade en till gunga =)
 
 
Sen var det bara att börja gå, det var väldigt brant uppför, aldrig mer hika i flipflops haha. Vi tog oss iaf ända upp till toppen för att beundra en fantastisk utsikt och detta berg som ska se ut som ett lejon?! haha.
 
 
När vi efter mycket möda tagit oss ner igen hittade vi ett matställe med Hawaiian food, jag låter bilderna tala för sig själv…. Det var inte gott !!!!
 
 
Men vi blev mätta iaf och nästa stop blev Mermaid cave på väst kusten. Det var massor med grottor under, och sjukt läskigt när vågorna kom, några simmade där inne.. livsfarligt om du frågar mig, jätte många som dött. Vi nöjde oss med att snabbt hoppa ner i en för lite bilder och lika snabbt upp igen haha. Jag satte mig på kanten och kastade mina skor till Ida... Kastade den första och skojjade om vad jobbigt det skulle vara om jag träffade hålet ner till grottan (en jätte liten öppning) kastar den andra och träffar såklart.... Suck. Fick gå med en sko resten av dagen.
 
Men stranden intil var jätte fin och där satte vi oss för att beundra solnedgången innan det var dags att dra tillbaka.
 
 
Vi släppte av Juli i Kalihi och åkte sen och lämnade tillbaka bilen. Hon som ägde den var så snäll att hon körde oss till The Hub. Jag gick och fick nycklarna till mitt nya hem som jag älskar. Gick sen och fick väskorna och tillbaka hem för att packa upp och göra mig hemmastadd. Här kommer jag trivas =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0