Måndag 6 Februari 2017

Vaknade strax innan 10, mötte upp de andra och drog i väg i bilen mot Electric beach.. Dock regnade det ganska mycket så innan vi var framme så bestämde vi oss för att inte åka dit. Vi parkerade på en stor parkering och bara flamsade i bilen (i spöregn utanför) i typ 1,5 timme haha. 
 
Lagom storlek en dag som denna =)
 
Jag, Dieuwke, Ida and Iida har en egen watsapp grupp och av någon anledning har denna grupp blivit väldigt hypad och Ludvig har länge sagt att han mål här i Hawaii är att bli medlem där så i bilen håller han ett tal och vi röstar, han får medlemskap och han skriker av glädje när hans mobil plingar till och han är tillagd =)
 
Sen åkte vi hem allihopa för att sova en stund. Jag sov typ 13 - 16 vilket var välbehövligt =) Strax innan 8 mötte jag upp Ludvig, David, Bullet and Lord för att dra och köpa kvällens dryck. Vi drog sen till mitt rum och hängde där. Juli, Ida och Dieuwke kom också dit och vi blev sittande där tills 07.00 =) Jag fattar inte att vi orkar, varje kväll sitter vi i en ring i typ 8 timmar, hur kan vi ha så mycket att prata om. Men som jag sagt tusen gånger så har vi alltid väldigt roligt =) 
 
 
Dock är det inte tillåtet att ha alkohol på rummet (jag vet, jag känner mig som ett barn typ) och runt 02.00 kom Michal (personal) och tog de öl han kunde se (ca 6 av typ 30). Dessvärre fick jag och David et mail senare som sa att vi måtte gå till the accomondation office pga detta.. drygt haha) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0