Lördag 28 Januari 2017

Larmet stod på 04.30, jag kom iväg mot Waikiki vid 05 för att hämta upp Ida och Dieuwke så drog vi mot North Shore för att simma med hajar. Dieuwke hade reden gjort det så hon la sig och sov i bilen när jag och Ida drog iväg. Vi åkte ut med 4 andra + 2 instruktörer på en båt runt 07.00. 
 
 
Vi fick på oss snorkel och simfötter och det var dags att gå ner i vattnet. Jag var först (efter instruktörerna) när jag satte ner huvudet och kollade ner var där ca 11 hajar, jag fick nästan panik och fick kämpa emot reflexen att skrika och ta mig upp på båten igen. Jag försökte andas lugnt och kom ner helt i vattnet. Vi såg ca 25 hajar!!! Det var sjukt coolt och sjukt läskigt. Helt plötsligt kunde de simma emot en fort och kom nära, då fick man sätta ut sin fena så de vände… Vi var i vattnet ca 1,5 timme och dök man ner lite kunde man höra valarna. Vi filmande med gopro men det var svårt att få bra bilder.
 
 
Runt 09.00 var det dags att gå upp på båten igen. Då hade solen hunnit gå upp och vi såg några valar hoppandes en bit bort. När vi åkte simmade hajarna runt båten och följde med oss en bra bit. 
 
 
När vi bytt om och väckt Dieuwke åkte vi till Haleiwa för en efterlängtad Acaibowl <3 så gott. Där mötte vi även upp Iida och Juli som tog bussen för att få sova lite längre.
 
 
Sen åkte vi till Waimea Bay och sov på stranden en stund, dock började det regna så vi drog vidare mot Pounder’s Beach, en strand med en trampolin ute i vattnet. Påvägen dit hittade vi dock en liten marknad där vi kikade runt lite först.
 
 
När vi kom fram till stranden var det ganska mycket folk på trampolinen så vi la oss på stranden ett tag (nu var det perfekt strand väder) innan även vi gav oss upp på trampolinen. Det var sjukt kul att studsa och hoppa i vattnet och vi lekte där länge =)
 
Love the way they look at me =)
 
När vi blivit nöjda (läs hungriga) drog vi till ett ställe på North Shore med massa food trucks där vi käkade =) Planen var att kolla solnedgången på en strand närmare waikiki men när vi kom dit skymdes solen av bergen så vi valde att åka hemåt istället.
 
 
Vi körde hem de andra och sen hem och duscha, käka middag och packa. Jag flyttar imorgon så jag packade ner det mesta innan vi drog till stranden. Jag drack inget eftersom jag körde men vi satt där ett tag och spelade lite kort innan vi drog hem runt 01.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0