Lördag 18 Februari 2017

Larmet stod på 03.45, upp duscha och packa det sista. Mötte upp Dieuwka vid 04.30 (vi delade Uber). Vi blev dock stående med några andra utanför The Hub och kunde inte riktigt förmå oss att åka. Det kändes skit och allt jag ville göra var att stanna. När vi väl satt i bilen kom tårarna. Jag kommer sakna alla här så mycket och många har man ingen aning om när man ser igen. Maktlösheten ger sån ångest. Konstigt egentligen, först är man ledsen för att åka hemifrån i september och nu är man ledsen för att åka tillbaka. Jag tror det kommer kännas bättre när jag kommer hem, det är så många som jag saknar otroligt mycket hemma. Jag kan kan bärga mig tills jag får känna Jennifers armar runt min hals <3
 
Vi kom iaf fram till flygplatsen och efter att ha betalat in en extra väska och möblerat om lite pga övervikt så fick vi gå vidare. Jag och Dieuwka hade samma flyg och vi mötte även Ofeli som skulle med samma hon också. Planet gick 07.05 fråm Honolulu till L.A och tog typ 5 timmar, jag sov 4 av dem. Sen hade jag 4 timmar i L.A, käkade och surfade lite , det gick ganska fort. Sen var det 10,5 timme från L.A till London och helt ärligt så sov jag nog 8 av dem. Jag vaknade upp ca 2 ggr i timmen men var nog bara vaken några sekunder och ändrade position typ, jag vet inte vad det var, jag kunde inte hålla ögonen öppna. Det var ju iof natt för mig men ändå.. Men det var skönt, mina ögon som vad svullna av tårar behövde vila och resan kändes väldigt kort. Jag hade sen drygt en timme i London innan 1,5 timme till Göteborg (även denna flygresa sov jag hela vägen). Jag landade i Göteborg vid 19.00 och var hemma i Karlstad runt 23.
 
 
Konstig känsla... Att åka förbi Bergvik, Lecab och tågstationen.. Allt är kvar där som att inget har hänt liksom. Allt tog slut så fort... Jag somande nog strax efter 12 någon gång, konstig kännsla att sova i en mjuk säng utan massa sand och i ett tyst och mörkt rum haha =) 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0