Fredag 3 Januari 2017

Larmet stod på 07.45 så upp, göra oss klara, möta upp David, Ruben och Ida och dra till skolan. Det är ju Aloha Friday som betyder film =) Vi kollade på filmen The Giver, den var sjukt bra och knöt ihop vårt ämne ”The perfect socity”. Vi slutade 11.20 och drog runt i Waikiki innan jag gick hem och somande runt 13.00 och vaknade runt 16.00… efter två nätter med typ 3 timmars sömn var det välbehövligt. 
 
Jag mötte upp I, D och J och vi drog till Farmers Market och köpte sallad som vi åt hos I och D. Jag somnade sen på deras golv haha. Vi hängde där ett tag innan jag drog hem för att duscha och göra mig iordning för en tredje kväll på stranden (min kropp är så sjukt trött) det är tur att jag bara har två veckor kvar här för jag orkar snart inget mer haha. Men såklart har vi så sjukt roligt och jag har aldrig skrattat så mycket förr, varje dag, varje kväll och varje natt skapar vi massa nya minnen. 
 
Phillip spelade busdriver med Juli, de två är som syskon eller ett gamalt gift par, alltid i nån diskution =) 
Han ser sjukt glad ut haha
 
Vi satt på Army beach tills polisen kom och gick då vidare till the middle beach innan vi gick till burger king och sen hem, var i säng runt 06.00 haha. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0