Fredag 10 Februari 2017

Vaknade rätt sent (skippade skolan idag med). Planen var att vi skulle åka och campa med vädret var ganska ostabilt så vi valde att stanna i Waikiki. Jag gick till Walmart för att köpa nya flipflops (jag har tappat bort 4 par här) och lite andra saker jag behövde. Det tar ca 45 min att gå dit och väl i kassan inser jag att jag glömt mitt kort hemma så det var bara att gå tillbaka. Gick sen till foodpentry och köpte även med sushi hem och hade verkligen en chilldag. Kollade gossip girl, hängde med de andra utanför, gick en kort promenad och var allmänt jätte jätte uttråkad haha.
 
 
 
Vid 8 mötte jag och Juli upp David, Bullet, Lord och Ruben för att dra till Pearl City och bowla. Det var sjukt kul, vi bowlade i 2 timmar och jag gjorde till och med några strike. Jag älskar listan över våra namn.
 
Bullet
Lord
QueenE
Problem
Ruben
KingD
 
 
Jag lämnade mitt kort i baren för att öppna en nota för mitt vin och sen bara åkte vi så jag glömde ju det där såklart… Så handikappad utan kort. Vi drog iaf till Army beach och spenderade halva natten där (delvis i spöregn haha) och andra halvan i mitt rum =) 
 
Bästa skyddet från regn =)
Party outfitten =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0