Löpning

Löpning har länge vart den träningsform som legat mig varmast om hjärtat och även om man är lite ur form just nu så är det underbart att komma igång på riktigt. Jag har många lopp inplanerade i år och hela året kommer gå i löpningens tecken med sikte på Munchen Marathon 8 Oktober. 
 
Tanken är att köra upp till 10km innan jobbet 3-4 dagar i veckan och långpass varje helg med start idag på 16km. Dagens pass skedde på klarälvsbanan mellan F orshaga och Deje tillsammans med Emma http://www.marathonemma.se , tanken är att öka 1km i veckan så nästa helg blir det 17km. 
 
 
Närmsta målet nu är halvamran i Stockholm 22 April tillsammans med Emma =)

Löpning, Julafton och Längdskidor

Hej =)
 
Igår hann jag med en löptur i -6 grader.. Iskallt, mörkt och alldeles underbart <3 
De första två km kändes som att mina lungor fröst till is men sen blev jag varm och det blev ren njutning trots att klockan var 06.00 =)
 
Jag längtar dock tills jag kan börja springa på språr i skogen, vågar inte än pga is och mörker.
 
Fredagkväll firade vi Julafton hos Yrsa. Jag, Anna, Linn, Yrsa, Mila och Jennifer samlades hemma hos yrsa och käkade julbord och spelade julklappsspel. Precis det jag önskat mig, jag har väldens bästa vänner som fixat så fint med det som gick att få tar i såhär 2 månades efter jul =) 
 
Bästa vännerna <3 
 
Idag lördag har jag spenderat dagen på ett par skidor... Vi drog iväg mot Långberget vid 10.00 imorse. Det var fint väder och eftersom jag ska köra Tjejklassikern 17/18 så behöver jag lära mig att åka längsskidor inför tjejvasan om ett år. Jag har inte åkt sen jag var barn så det var inte helt enkelt, betydligt jobbigare än jag minns det men 9km stakade jag mig igenom med "bara" en vurpa. Det var sjukt fina spår verkligen och jag slogs av hur vackert allt är, alla väder, alla platser och alla årstider, var du än befinner dig på jorden kan du alltid hitta någon vackert <3
 
 
Efter en stor skål med torsk och broccoli ska jag nu strax krypa ner bredvid Jennifer för lite välförtjänt sömn. 
 
Hoppas ni har en bra helg <3

Kost och Träning <3

Ja, jag nämde hur min träningsmotivation ser ut i mitt förra inlägg och jag tänkte utveckla detta. För att du ska förstå behöver jag berätta lite hur det sett ut (det mesta vet ni redan). Det har vart mycket fest i Hawaii.. väldigt mycket och väldigt dålig kost. Det är väldigt dyrt i Hawaii.. allt utom snabbmat. 
 
Det tar emot att skriva detta men jag ska vara ärlig.. jag har gått upp 8 kilo!!! 8 KILO!!!! Jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv och mina kläder passar ite länge. Jag har ändå valt att skratta åt detta då det jag har vart med om har vart värt varenda kilo. Och jag försöker se det positivt, jag har alla verktyg och kunskapen till att fixa detta, jag har gjort det förr och framför allt... det är kul !
 
Min motivation för träning har varit väldigt hög de senaste två åren men nu är den verkligen på topp, jag längtar konstant efter känslan av svett och muskelkontakt och jag har saknat mina rutiner. Jag vet också att pga av min viktökning kommer jag få snabba reslutat =) Så jag ver vekligen fram emot de veckor av slit jag har framför mig !

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0