Women´s Health Half Marathon

Startade dagen redan vid 05.30 med att packa det sista och göra mig iordning för att styra mot Stockholm och Women´s Health halvmara. Kom iväg vid 06, hann med en celsius på vägen och mötte sedan upp Emma i Sundbyberg vid ca 9.30. Hennes kille har en lägenhet där som vi la beslag på =) 
 
 
Vi chillade där en stund innan vi vid 10.30 åkte mot Sjöhistoriska där start och mål var. Själv hade jag vart vilse för länge sen men Emma guidade oss på tunnelbanor och buss tills vi hittade fram. Vi ställde oss i den sjukt sånga toakön och lämnade sen in väska och jackor. Det var riktigt blåsigt och även om solen kom fram ibland fick man hålla igång uppvärmningen för att inte bli för kall. 
 
 
Starten gick runt 12.00 och vi kom iväg i bra tempo och höll det typ första milen. Man sprang 2 varv och efter första fick jag verkligen bita ihop för att inte hoppa av där, jag var död. Jag är i betydligt sämre form än jag tror haha. Jag fick problem med min ena fot och kraftig håll. Det var kämpigt men vi kom i mål på en tid runt 2.08, jag hade hoppats på under två timmar men är nöjd att jag tog mig runt. Vi sprang tillsammans hela vägen så det var en härlig upplevelse trots smärtan =)
 
 
Vid mållinjen fick vi en goodiebag men lite allt möjligt i samt ett jätte fint armband. Jag som samlar på medljer blev först besviken att man fick ett smycke istället men när jag fick se det blev jag glad, det är verkligen jätte fint =)
 
Women´s Health Half Marathon 2017 
 
Vi gick runt och kikade lite på området innan det var två slitna tjejer som satte sig på tunnelbanan... åt fel håll.
Efter en liten extra sväng kom vi iallafall tillbaka "hem" för en efterlängtad dusch. På med myskläder och landade i soffan runt 17.00. Där låg vi sen hela kvällen med undantag för att gå och köpa thaimat samt frukost för morrgondagen (lite chips och dipp slank med också) 
 
 
Idag Söndag vaknade jag redan innan 06. Börjar tyvärr bli sjuk... kände av det innan loppet och det hjälpe nog inte till direkt. Men men nu ligger jag på hennes soffa och väntar på att hon ska vakna så vi kan käka frukost innan jag styr mot Karlstad igen =)

Tisdag 18 April - Finland

Vi gick up typ 07.30 då Juli hade körlektion vid 08.00. Vi drack varsin smoothie och sen drog hon iväg och jag passade på att ta en långromenad, jag gick längst vattnet och var ute ca 1,5 timme utan att gå vilse =) Gick sen tillbaka och duschade och så innan Juli kom hem.
 
 
Efter lite frulle och en powernap i soffan dorg vi inte till centrum och mötte upp Ida och Iida för att käka lunch på en jätte fin restaurang som hette Loiste.
 
Lax och vin = perfekt lunch =)
 
Sen va det dags att säga hejdå till Iida som skulle iväg och jobba. Jag, Juli och Ida gick till Espresso House för chai latte innan det var dags att säga hejdå även till Ida som skulle iväg på körletion.
 
 
Jag och Juli åkte hem till henne för att packa lite innan Kirsi och hon körde mig till flygplatsen och det var dags att säga hejdå även till dem, såklart lite sorgligt men jag vet att jag alltid har min finska familj nära ändå och att vi ses snart igen <3
 
 
Flyget till stockholm tog bara 45 min och nu sitter jag på bussen mot karlstad, har ca 1,5 timme kvar. När jag kommer hem blir det sängen direkt för imorgon är det jobb igen. Förresten har jag lagt ett bud på ett hus... ops haha. Berättar mer om det en annan gång ;)
 
 

Måndag 17 April - Finland

Vi gick upp vid 07.30 för att köra Dieuwka till flyplasten, aldrig kul att säga hejdå men det känns ändå lättare när vi vet nu hur enkelt det är att ses och att vi snart ses igen =)
 
When your squad breaks up... again...
 
Sen åkte vi tillbaka till Ida för att ta en promenad, vi gick ner till stranden och in i skogen, vi var ute typ en timme, så skönt =) Nästa stop blev affären för godis och chips och sen till Ida igen för att se på en film (som alla sov framför så vi fick se den igen eftråt haha) 
 
 
Kvällen spenderades hemma hos Iida där hennes föräldrar bjöd på middag, så gott !!!! Och verkligen en jätte trevlig kväll, så kul att träffa alla mina tjejers familjer <3 Sen körde vi hem Ida och jag och Juli åkte hem till henne och kollade på Solsidan med Kirsi och Tomas innan vi la oss i sängen och kollade första avsnittet av nya säsongen av Skam =)

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0