Tisdag - Onsdag 20-21 December 2016

Tisdag vaknade man upp ännu en gång med ett trött huvud haha. Drog iaf till skolan för Yoga vid 11.30 och sen till gymmet vid 13.00 för ett PT pass men min nya tränare (den förra flyttade till spanien) rätt orutinerat att komma dig bakfull dock, det var även första passet på 2 veckor (var sjuk och sen Marathon). Var mycket svagre än vanligt och blev sjukt yr så det var inte ett lyckat pass och jag måste definitivt visa min tränare en bättre form nästa pass. Efter gymmet drog jag tillbaka till skolan för engelska 14.30 - 17.20. Sen hem, käka lite, svida om för att möta upp Anja och även Juli. Vi köpte med lite vin och drog mot en annan strand där vi trodde att vi skulle slippa polisen... 
Vi blev ett ganska stort gäng och redan vid 12 kom 4 polis bilar och tvingade oss att hälla ut alla alkohol och gå därifrån...suck. Vi satt oss lte längre bort en stund men drog mot the hub för lite häng innan jag och Juli drog till mina föräldrar för att få lite mer sömn än vanligt haha. Kom i säng runt 02 iaf =) Det var en trevlig om än relativt kort kväll.
 
Idag onsdag var det skola 8.30 - 11.20 sen drog jag, J och Ida runt i Waikiki lite, käkade sallad och kollade lite butiker. Sen gick jag till poolen en stund innan jag mötte upp Anja vid Army beach för att njuta ännu mer av solen och solnedgången =) Vi hann med subway och en sväng på stan. Nu har jag landat i mammas och pappas soffa och är så glad att ingen ska ut ikväll så jag ska frestas att följa med haha. 
 
 
Hoppas att ni har det super bra hemma <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0