Onsdag 14 December 2016

Skola 8.30 - 11.20 sen mötte jag upp mamma, pappa och Robin så tg vi en buss till Aloha Stadium Swap meet, en stor marknad runt hela stadion. Vi gick runt och kollade och käre chili kon carne och ris. Jag hittade massa fint (klänning, örhängen, keps, luftmadrass och massa annat). sen tog vi bussen hemåt, klev av i downtown och gick till walmart för att handla till kvällens middag, det vankas bbq.
 
 
Vi åkte hem till mammas och pappas ställe, chillade en stund innan vi förberedde maten. Det finns grillar och bort på sjätte våningen i deras hus. Iida och Juli kom också hit så grillade vi hamburgare, majs, ananas och drack vin samt njöt av massa god mat. 
 
 
Efter maten drog jag, Iida och Juli till stranden för att möta upp massa vänner. Vi satt där, drack mer vin, spelade kort, lekte lekar, badade och bara nöjt av att våra liv är perfekta. Dock körde polisen iväg oss 4 ggr så vi fick byta ställe hela tiden haha och klockan han bli närmare 4 innan jag och J drog hem till mamma och pappa för att sova på deras bäddsoffa =) Men det blev en sjukt bra kväll iaf, jag älskar känslan av att sitta med massa roligt folk på en strand med massa lampor, uteserveringar och höghus bakom oss och vågorna framför oss, det är en magisk känsla <3 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0