Måndag 19 December 2016

Jag hade skola 8.30 - 11.20 och sen åkte jag och mamma med bussen till Kuliouou Ridge Trail för en Hike =)
 
 
Efter att ha blivit avslängda från bussen med orden "last stop" då den helt plötsligt inte gick hela vägen haha. Men vi tog en annan och kom fram ca 13.15. Först var det ca 30min promenad (uppför) tills hiken startade (det är samma hike som jag och Robin gick för ett tag sedan). Det är en sjukt fin hike med flera olika typer av miljö och mycket fin utsikt (trots att det just idag vad ganska molningt).
 
 
Det var ca 2,5 timmes promenad uppför hela vägen och vissa partier är väldigt branta. Mamma kämpade på bra och efter bara några kortare pauser var vi uppe på toppen. Tyvärr var vi ju mitt bland molnen så det gick inte att se något annat än vita moln men mamma var mycket nöjd ändå tack vare bedriften att ta sig hela vägen upp (hon kommer lida av träningsvärk ett tag haha) 
 
 
Sen var det ner igen, tog ca 1,5 timme att ta sig tillbaka till hikens början och ytterligare 30min ner till busshållsplatsen. Så 5 timmars vandrande senare var det trötta tjejer som klev på bussen. Vi grillade lax och njöt av det och en välfötjänt dusch när vi kom tillbaka till deras lägenhet. 
 
Jag hann bädda ner mig i soffan och bestämma mig för att stanna hemma för kvällen innan jag ångrade mig, klädde på mig igen och drog mot stranden med en flaska vin för att möta upp några vänner. Vi spelade kort och hade en super kvälll verkligen innan vi som vanligt blev bortkörda av polisen runt 03 haha.
 
 
Jag vet att det vart lite väl mycket festande senaste tiden men vi har så sjukt roligt verkligen och jag njuter av varje dag här. Jag är glad över att få uppleva även denna del av det här livet. Jag kommer fortsätta träna som vanligt såklart (för att jag tycker det är kul) men kommer satsa mer seriöst på de andra bitarna när jag kommer hem igen, nu vill jag njuta av att mitt liv är AWESOME!!!!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0