Helgen

Tänkte passa på att berätta lite om helgen som varit, i fredags var det obligatorisk fredagstacos och cheesecake till efterrätt, det blev en jätte trevlig kväll. Lördagen startades med en promenad på 7km innan vi drog till Filipstad och Persberg. Vi kollade det klarblå vattnet i kalkbrottet, var så klart tvungna att gå så nära som möjligt vilket resulterade i mycket skitiga skor haha. Sen gav vi oss av in i skogen för att titta gruvorna, efter lite letande och härlig skogspromenad hittade vi rätt, det var lite läskigt att krypa in men coolt när man väl var inne. Det var grymt bra väder också så utflykten får högst betyg.

 
 

Sen hem och käka tacosrester innan vi åkte till 1845gym (ett nytt gym i grums) det var mitt andra pass där och jag gillar verkligen maskinerna, skön känsla när allt är nytt med =) Det blev ett ryggpass, lite stressigt dock då vi skulle vidare för att käka middag på kvällen men jag är ändå nöjd med passet.

 

Söndagen startade med en löprunda på 6km, en sväng så stan, film och matlådsfix. Det söndagar är till för haha.

Idag har jag vilat från löpningen då jag ska springa Blodomloppet imorgon, ett lopp på 10km som jag lyckats få med mig 20 kollegor på. Så idag fick det blir axlar/triceps =)

baraben.blogg.se

Elinor född 1990 och bor i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv, min träning och min kommande flytt till Hawaii =)

RSS 2.0